Malo o nama

Dugogodišnje iskustvo u grooming-u i velika ljubav prema svim čupavim članovima porodice čini da svaki naš dugodlaki klijent uvek uspe da nagovori svog vlasnika da ga ponovo dovede baš kod nas. 

Naš salon za šišanje pasa i mačaka već dugi niz godina posluje u Beogradu i sa puno uspeha nabaci osmeh na lice kako ljubimcu (iako to svi ne vide) tako i njegovom vlasniku.

Naš tim edukovanih groomera će se pobrinuti da iz našeg Grooming salona vaši ljubimci izađedju mirišljavi, lepi i veseli, što bi se kod pasa reklo mašući repom.

Ne verujete nam na reč , pozivamo vas da dodjete i proverite šta se po kraju a i šire govori o NAMA.

 

OBRATITE PAŽNJU NA SLEDEĆE

Ukoliko je neki ljubimac specifičan, uradićemo sve što je moguće u dogovoru sa vlasnikom. Recimo, skoro nam je bio koker koji ima srčanu manu. Morao je da se kupa ali se jako plaši fena. Pronašli smo rešenje na obostrano zadovoljstvo.

Ukoliko insistirate da ostanete u salonu sa vašim ljubimcem, to je u redu. Međutim, molimo Vas da sarađujete. Ukoliko ipak odlučimo da će biti bolje da odete (tj. ako kuca neprestano hrli ka vlasniku ), onda bi to i trebalo da učinite. Grumer može nehotice da povredi ljubimca, jer ne može da predvidi njegovu, a ni Vašu reakciju. To dosta utiče na kvalitet usluge, kao i na dužinu vremena koje se utroši na rad.

Molimo Vas da nas upozorite na specifičnosti vezane za vašeg ljubimca. Na to da li ima neko oboljenje, izrasline, bradavice, nešto ne voli (ili mnogo voli), hoće da gricne, voli ili ne voli druge kuce, da li je u teranju i slično…

Pozovi nas